Reisstekker Amerikaans-Samoa

Ga jij binnenkort op reis naar Amerikaans-Samoa? Dit land is een overzees territorium van de Verenigde Staten. Het land bestaat uit verschillende eilanden. Amerikaans-Samoa staat bekend om zijn bergachtig landschap. Het land ligt aan de andere kant van de wereld. Heb je daarom voor dit land een reisstekker nodig? Je leest het op deze pagina.


Heb je een reisstekker nodig in Amerikaans-Samoa?

Ja, voor Amerikaans-Samoa heb je een reisstekker nodig. In Amerikaans-Samoa worden 4 type stekkers gebruikt; Type A, B, F en I.  De netspanning bedraagt 120 volt met een frequentie van 60 Hz.

Beste Reisstekker voor in Amerikaans-Samoa

Op zoek naar de beste wereldstekker Amerikaans-Samoa? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Amerikaans-Samoa

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Amerikaans-Samoa? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Amerikaans-Samoa.

Voltage:
120 Volt

Frequentie: 
60 netfrequentie

Stopcontacten:
Type A, B, F en I


Welk stopcontacten worden gebruikt in Amerikaans-Samoa?

In Amerikaans-Samoa maken ze gebruik van 4 verschillende soorten stopcontacten. Omdat Amerikaans-Samoa een territorium is van de Verenigde Staten hebben ze overeenkomsten. Net als in Amerika gebruiken ze de types A en B. Maar Amerikaans-Samoa heeft nog 2 extra stopcontacten.

In Nederland hebben wij C en F en België C en E. Deze stekkers zijn daarom niet te gebruiken in Amerikaans-Samoa.

Type B

Heb je een spanningsomvormer nodig in Amerikaans-Samoa?

Vroeger was dit wel het geval. Tegenwoordig werken bijna alle moderne elektrische apparaten op verschillende voltages. Of je een omvormer nodig hebt voor Amerikaans-Samoa hangt af van jouw product. Wanneer er op jouw apparaat staat “INPUT: 100-240V, 50/60 Hz” hoef je niks te doen.


Reisstekker kopen voor Amerikaans-Samoa

Zoals je nu weet heb je een reisstekker en een spanningsomvormer nodig voor een reis naar Amerikaans-Samoa. Omdat dit eiland aan de andere kant van de wereld ligt is het handig om een reisstekker voor de reis aan te schaffen. Veel toeristen die die kant opgaan hebben een reisstekker nodig. Voorkom dat je er geen kan vinden in Amerikaans-Samoa

Wij hebben een reisstekker gevonden die je overal kan gebruiken in Amerikaans-Samoa. Deze heeft meerdere handige functies waardoor je hem in Nederland ook nog kan gebruiken!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Amerikaans-Samoa? 

Amerikaans-Samoa maakt gebruik van stopcontact van type A, B, F en I. Bovenaan de pagina vind je de juiste stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Amerikaans-Samoa?

De netspanning in Amerikaans-Samoa is 120 V. Dit is anders dan in Nederland, waar we een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>