Reisstekker Bahrein

Bahrein is een wonderschoon land dat zich bevindt tussen Saoedi-Arabië en Qatar. Het land is een mooie vakantie bestemming en is ook ontzettend populair onder de duikers en snorkelaars dankzij de prachtige koraalsoorten, vissen en wrakken. Ook is Bahrein natuurlijk bekend van het beroemde Bahrein Formule 1 circuit.

Genoeg redenen om het mooie land Bahrein te bezoeken, maar bereidt je wel goed voor. Het laatste wat je wilt, is op je eindbestemming voor problemen komen te staan. Denk bijvoorbeeld na over of je een reisstekker nodig hebt om Bahrein te bezoeken. In dit artikel ontdek je of je een reisstekker nodig hebt voor Bahrein en welke optie dan het beste is!


Heb je een reisstekker nodig in Bahrein?

Ja, voor Bahrein heb je een reisstekker nodig. In Bahrein wordt 1 type stekker gebruikt: Type G. De netspanning bedraagt 230 volt met een frequentie van 50 Hz.

Beste Reisstekker voor in Bahrein

Op zoek naar de beste wereldstekker Bahrein? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Bahrein

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Bahrein? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Bahrein.

Voltage:
230 Volt

Frequentie: 
50 netfrequentie

Stopcontacten:
Type G


Welke stopcontacten worden gebruikt in Bahrein?

Er wordt in Bahrein slechts gebruik gemaakt van één stekker type, namelijk type G. In heel het land zal je dus alleen dit stekkertype tegenkomen. Helaas is dat voor ons nadelig aangezien wij in Nederland gebruik maken van stekkertype C en F. Je zult dus een reisstekker nodig hebben in Bahrein om je elektronische apparaten op te kunnen laden.

Type G

Heb je een spanningsomvormer nodig in Bahrein?

Nee, Bahrein maakt gebruik van dezelfde netspanning als Nederland en België, namelijk 230 V. Ook de frequentie is met 50 Hz hetzelfde.


Reisstekker kopen voor Bahrein

Ga je Bahrein bezoeken voor een vakantie of wil je het Bahrein Formule 1 circuit bezoeken? Dan heb je dus een reisstekker nodig. Wij raden je aan deze reisstekker al in Nederland aan te schaffen. Online kun je deze namelijk enorm eenvoudig en goedkoop aanschaffen waarna ze razendsnel worden thuisbezorgd.

Op het vliegveld of in het buitenland zijn reisstekkers vaak een stuk duurder. In het ergste geval zijn ze zelfs niet te verkrijgen waardoor je voor een groot probleem komt te staan, want hoe laad je dan je telefoon en/of camera op? Bespaar jezelf deze problemen en schaf in Nederland al een reisstekker aan. Onderstaande reisstekker is geschikt voor gebruik in Bahrein!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Bahrein? 

Bahrein maakt gebruik van stopcontact van type G. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Bahrein?

De netspanning in Bahrein is 230 V. Dit is hetzelfde als in Nederland, waar we ook een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>