Reisstekker Cambodja

Ga jij binnenkort op vakantie naar het land van de rijstvelden? Cambodja is een land met veel cultuur en natuur. Het land heeft zo'n 9 prachtige national parken. Deze zijn soms nog amper aangeraakt door de mens. Hierdoor staat het op de verlanglijst van veel mensen die van de natuur houden. Maar in dit waanzinnige land wil je natuurlijk ook je apparaten opladen. Heb je daar een wereldstekker voor nodig of een reisstekker? Je komt er hier achter!


Heb je een reisstekker nodig in Cambodja?

Ja, voor Cambodja heb je een reisstekker nodig. In Cambodja worden 2 type stekkers gebruikt; Type A, C en G.  De netspanning bedraagt 230 volt met een frequentie van 50 Hz.

Beste Reisstekker voor in Cambodja

Op zoek naar de beste wereldstekker Cambodja? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Cambodja

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Cambodja? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Cambodja.

Voltage:
230 Volt

Frequentie: 
50 netfrequentie

Stopcontacten:
Type A, C en G


Welke stopcontacten worden gebruikt in Cambodja?

In Cambodja maken ze gebruik van de stekker types A, C en G. In Nederland maken wij gebruik van stekker type C en F. In België is dit C en E.

Dat betekent dat je stekkers niet overal geschikt zijn voor de stopcontacten in Cambodja. Je zult dus gebruik moeten maken van een reisstekker.

Type G

Heb je een spanningsomvormer nodig in Cambodja?

Nee, Cambodja maakt gebruik van dezelfde netspanning als Nederland en België, namelijk 230 V. Ook de frequentie is met 50 Hz hetzelfde.


Reisstekker kopen voor Cambodja

We weten nu dat je een reisstekker nodig hebt in Cambodja. Wij raden af om er een op het vliegveld pas te kopen. Het risico is dat je veel te veel betaald omdat meer reizigers zo'n lader nodig hebben. Ook is er een risico dat ze niet op voorraad zijn. Koop er daarom alvast eentje voor je op reis gaat. 

Wij hebben daarom een reisstekker gevonden die je overal kan gebruiken in Cambodja. Deze heeft meerdere handige functies waardoor je hem in Nederland ook nog kan gebruiken!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Cambodja? 

Cambodja maakt gebruik van stopcontact van type A, C en G. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Cambodja?

De netspanning in Cambodja is 230 volt. Dit is hetzelfde als in Nederland en België, waar we een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>