Reisstekker Congo-Kinshasa

Congo-Kinshasa, het staat bekend op de mooie natuur met vulkanen en bergen. Op deze reis ga je echt een prachtig landschap zien. Het is in ieder geval belangrijk om een aantal dingen door te nemen voordat je op reis gaat. Heb jij bijvoorbeeld een wereldstekker nodig of een reisstekker? In dit artikel kom je erachter!


Heb je een reisstekker nodig in Congo-Kinshasa?

Ja, voor Congo-Kinshasa heb je een reisstekker nodig. In Congo-Kinshasa worden 3 type stekkers gebruikt; C, D en E. De netspanning bedraagt 220 volt met een frequentie van 50 Hz.

Beste Reisstekker voor in Congo-Kinshasa

Op zoek naar de beste wereldstekker Congo-Kinshasa? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Congo-Kinshasa

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Congo-Kinshasa? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Congo-Kinshasa.

Voltage:
220 Volt

Frequentie: 
50 netfrequentie

Stopcontacten:
Type C, D en E


Welke stopcontacten worden gebruikt in Congo-Kinshasa?

In Congo-Kinshasa maken gebruik van 3 verschillende stekker types: C, D en E. Dat is in Nederland anders, wij gebruiken namelijk  C en F. 

Het kan dus zijn dat je in Congo-Kinshasa type C tegenkomt en dat je normaal kan opladen. Echter, dit is niet altijd het geval en daarom is het altijd belangrijk om een reisstekker mee te nemen.


Heb je een spanningsomvormer nodig in Congo-Kinshasa?

Vroeger was dit wel het geval. Tegenwoordig werken bijna alle moderne elektrische apparaten op verschillende voltages. Of je een omvormer nodig hebt voor Congo-Kinhasa hangt af van jouw product. Wanneer er op jouw apparaat staat “INPUT: 100-240V, 50/60 Hz” hoef je niks te doen.


Reisstekker kopen voor Congo-Kinshasa

Het is sowieso slim om een reisstekker aan te schaffen voordat je op reis gaat. Dit zorgt ervoor dat je minder stress hebt en dat je optimaal kan genieten. Een reisstekker kan natuurlijk ook duurder zijn in Congo-Kinshasa. Op het vliegveld zijn er namelijk veel toeristen die dit product willen aanschaffen.

Wij willen het makkelijk voor je maken en hebben een reisstekker gevonden die je kan gebruiken in Congo-Kinshasa. Het heeft meerdere functies waardoor je het ook kan gebruiken in Congo-Kinshasa

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Congo-Kinshasa? 

Congo-Kinshasa maakt gebruik van stopcontacten van het type C, D en E. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Congo-Kinshasa?

De netspanning in Congo-Kinshasa is 220 V. Dit is niet hetzelfde als in Nederland, waar we een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>