Reisstekker Cookeilanden

De Cookeilanden liggen aan de andere kant van de wereld midden in de zuidelijke stille ocean. De eilanden staan bekend om de prachtige natuur en de mooie witte stranden. Voordat je op reis gaat moet je goed kijken wat je allemaal nodig hebt. Kijk bijvoorbeeld of je een wereldstekker of reisstekker nodig hebt. Het antwoord vind je op deze pagina


Heb je een reisstekker nodig in Cookeilanden?

Ja, voor Cookeilanden heb je een reisstekker nodig. In Cookeilanden wordt 1 type stekkers gebruikt; Type I.  De netspanning bedraagt 240 volt met een frequentie van 50 Hz.

Beste Reisstekker voor in Cookeilanden

Op zoek naar de beste wereldstekker Cookeilanden? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Cookeilanden

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Cookeilanden? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Cookeilanden.

Voltage:
240 Volt

Frequentie: 
50 netfrequentie

Stopcontacten:
Type I


Welke stopcontacten worden gebruikt in Cookeilanden?

Op de Cookeilanden hebben ze maar een stopcontact dat gebruikt wordt en dat is het type I. In Nederland zijn de types C en F die veel voorkomen. 

Je kan daarom je stekker vanuit Nederland niet gebruiken op Cookeilanden. Daarom is het belangrijk om een reisstekker aan te schaffen voordat je op vakantie gaat.


Heb je een spanningsomvormer nodig in Cookeilanden?

Vroeger was dit wel het geval. Tegenwoordig werken bijna alle moderne elektrische apparaten op verschillende voltages. Of je een omvormer nodig hebt voor Cookeilanden hangt af van jouw product. Wanneer er op jouw apparaat staat “INPUT: 100-240V, 50/60 Hz” hoef je niks te doen.


Reisstekker kopen voor Cookeilanden

Zoals je nu weet heb je een reisstekker nodig op de Cookeilanden. Wij raden je aan om dit voor je reis al aan te schaffen. Doordat je naar een eiland gaat hebben ze een minder grote voorraad en ligt de prijs daardoor ook een stuk hoger. 

Wij hebben een reisstekker gevonden die je kan gebruiken in Cookeilanden. Het heeft verschillende functies en daarom kan je het ook in Nederland gebruiken.

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Cookeilanden? 

Cookeilanden maakt gebruik van het stopcontact van type I. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Cookeilanden?

De netspanning in Cookeilanden is 240 V. Dit is anders dan in Nederland, waar we een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>