Reisstekker Cuba

Cuba is een prachtig eiland wat bekend staat om zijn o zo mooie stranden en een schitterend groen landschap. Als je hier naar toe gaat zorg je ervoor dat je alles mee neemt wat je nodig hebt. Maar heb je al gedacht of je een reisstekker in Cuba nodig hebt? Op deze pagina zullen we je daar alles over vertellen.


Heb je een reisstekker nodig in Cuba?

Ja, voor Cuba heb je een reisstekker nodig. In Cuba worden stekkers van 4 types gebruikt: Type A, B, C en L. De netspanning bedraagt 110 / 220 volt met een frequentie van 60 Hz.

Beste Reisstekker voor in Cuba

Op zoek naar de beste wereldstekker Cuba? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Cuba

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Cuba? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Cuba.

Voltage:
110 / 220 Volt

Frequentie: 
60 netfrequentie

Stopcontacten:
Type A, B, C en L


Welke stopcontacten worden gebruikt in Cuba?

In Cuba maken ze gebruik van maar liefst vier verschillende stopcontacten. Type C is hetzelfde als wij in Nederland ook gebruiken. Type A, B en L kennen wij niet. Om te voorkomen dat je zo meteen een ander stopcontact tegenkomt dan type C is het een hele verstandige keuze om een reisstekker mee te nemen.

Type A
Type B

Heb je een spanningsomvormer nodig in Cuba?

Vroeger was dit wel het geval. Tegenwoordig werken bijna alle moderne elektrische apparaten op verschillende voltages. Of je een omvormer nodig hebt voor Cuba hangt af van jouw product. Wanneer er op jouw apparaat staat “INPUT: 100-240V, 50/60 Hz” hoef je niks te doen.


Reisstekker kopen voor Cuba

Het is inmiddels duidelijk dat je een reisstekker nodig hebt in Cuba. Het is handig om deze al vooraf aan te schaffen. Eenmaal in Cuba geland heb je kans dat je toeristen prijzen moet gaan betalen voor een reisstekker. En buiten dat om kan je hier vaak maar 1 stekker mee gebruiken.

Wij hebben een reisstekker gevonden voor jou die je in Cuba kan gebruiken op alle stopcontacten. Ook is het hier mogelijk om gebruik te maken van een stekker, 4 USB-poorten en een USB-C poort. En dat allemaal tegelijkertijd.

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Cuba? 

Cuba maakt gebruik van stopcontacten van type A, B, C en L. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Cuba?

De netspanning in Cuba is 110 / 220 volt. Dit is niet hetzelfde als in Nederland en België.

Andere bekeken ook

>