Reisstekker Cyprus

Binnenkort op vakantie naar Cyprus toe? Dan is het handig om te weten of je een reisstekker nodig hebt voor het eiland midden in de Middellandse Zee. Het land van de prachtige ruïnes en de mooie stranden maken het eiland een aanrader. Maar heb je voor dit prachtige eiland een wereldstekker nodig of toch een reisstekker? Je komt er achter in dit artikel


Heb je een reisstekker nodig in Cyprus?

Ja, voor Cyprus heb je een reisstekker nodig. In Cyprus wordt 1 type stekker gebruikt: Type G. De netspanning bedraagt 230 volt met een frequentie van 50 Hz.

Beste Reisstekker voor in Cyprus

Op zoek naar de beste wereldstekker Cyprus? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Cyprus

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Cyprus? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Cyprus.

Voltage:
230 Volt

Frequentie: 
50 netfrequentie

Stopcontacten:
Type G


Welk stopcontact wordt gebruikt in Cyprus?

In Cyprus maken ze gebruik van de stekker type G. In Nederland maken wij gebruik van stekker type C en F. In België is dit C en E.

Dit betekent dat je stekkers niet geschikt zijn voor de stopcontacten in Cyprus. Je zult dus gebruik moeten maken van een reisstekker.

Type G

Heb je een spanningsomvormer nodig in Cyprus?

Nee, Cyprus maakt gebruik van dezelfde netspanning als Nederland en België, namelijk 230 V. Ook de frequentie is met 50 Hz hetzelfde.


Reisstekker kopen voor Cyprus

Nu bekend is dat je een reisstekker nodig hebt in Cyprus is het handig om er een aan te schaffen voordat je op reis gaat. Het voordeel van het kopen voordat je weg gaat is dat je er sowieso eentje hebt. Het is echter ook goedkoper dan op het vliegveld doordat heel veel toeristen een reisstekker nodig hebben.

Wij hebben daarom een reisstekker gevonden die je in Cyprus kan gebruiken. Deze heeft meerdere handige functies waardoor je hem in Nederland ook nog kan gebruiken!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Cyprus? 

Cyprus maakt gebruik van stopcontacten van het type G. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Cyprus?

De netspanning in Cyprus is 230 V. Dit is hetzelfde als in Nederland, waar we een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>