Reisstekker Eritrea

Eritrea heeft veel archeologische vindplaatsen die je mooi met iemand kan bezoeken. Het is een land waar je echt veel cultuur kan zien maar het is wel goed om je voor te bereiden. Zo is het belangrijk om een wereldstekker of een reisstekker mee te nemen. In dit artikel vind je precies welke je nodig hebt in Eritrea!


Heb je een reisstekker nodig in Eritrea?

Ja, voor Eritrea heb je een reisstekker nodig. In Eritrea worden 2 type stekkers gebruikt; Type C en L.  De netspanning bedraagt 230 volt met een frequentie van 50 Hz.

Beste Reisstekker voor in Eritrea

Op zoek naar de beste wereldstekker Eritrea? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Eritrea

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Eritrea? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Eritrea.

Voltage:
230 Volt

Frequentie: 
50 netfrequentie

Stopcontacten:
Type C en L


Welke stopcontacten worden gebruikt in Eritrea?

In Eritrea wordt er gebruikt gemaakt van de stekker types C en L. Wij gebruiken in Nederland type C en F. Ze komen dus redelijk overeen maar er zijn dus wel verschillen. In België is dit C en E.

Het kan dus zijn dat je Eritrea niet overal geschikte stopcontacten kan vinden. Daarom is het belangrijk om gebruik te maken van een reisstekker om stress te voorkomen.


Heb je een spanningsomvormer nodig in Eritrea?

Nee, Eritrea maakt gebruik van dezelfde netspanning als Nederland en België, namelijk 230 V. Ook de frequentie is met 50 Hz hetzelfde.


Reisstekker kopen voor Eritrea

We raden aan om een reisstekker aan te schaffen voordat je op vakantie gaat. Je wilt natuurlijk wel voorbereid op vakantie gaan en het kan ook stress besparen. Op het vliegveld zullen ook veel andere toeristen op zoek gaan naar een reisstekker. Dit kan betekenen dat de producten zomaar uitverkocht kunnen zijn.

We hebben een reisstekker gevonden die je overal kan gebruiken in Eritrea. Zo heeft het meerdere belangrijke functies en kan je het in Nederland gebruiken.

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Eritrea? 

Eritrea maakt gebruik van stopcontact van type C en L. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Eritrea?

De netspanning in Eritrea is 230. Dit is hetzelfde als in Nederland, waar we een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>