Reisstekker Gambia

Gambia is bekend van de tropische natuur en daarom zijn er ook veel diersoorten. Als je naar Gambia op reis gaat is de kans groot dat je kleurrijke vogels gaat zien. Het is wel belangrijk om een paar dingen door te nemen voordat je het vliegtuig instapt. Zo moet je goed kijken of je een reisstekker nodig hebt. In dit artikel kom je erachter!


Heb je een reisstekker nodig in Gambia?

Ja, voor Gambia heb je een reisstekker nodig. In Gambia wordt 1 type stekker gebruikt; Type G. De netspanning bedraagt 230 volt met een frequentie van 50 Hz.

Beste Reisstekker voor in Gambia

Op zoek naar de beste wereldstekker Gambia? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Gambia

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Gambia? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Gambia.

Voltage:
230 Volt

Frequentie: 
50 netfrequentie

Stopcontacten:
Type G


Welk stopcontact wordt gebruikt in Gambia?

In Gambia wordt er maar van één stekker type gebruik gemaakt worden. Dit is stekkertype G. In Nederland wordt er gebruik gemaakt van stekker type C en F.

De stekkers in Nederland zijn dus niet geschikt in Gambia. Dit betekent dat je jezelf goed moet voorbereiden voor je op reis gaat en een reisstekker moet aanschaffen.

Type G

Heb je een spanningsomvormer nodig in Gambia?

Nee, Gambia maakt gebruik van dezelfde netspanning als Nederland en België, namelijk 230 V. Ook de frequentie is met 50 Hz hetzelfde.


Reisstekker kopen voor Gambia

We hebben net al aangegeven dat je een reisstekker moet meenemen naar Gambia. Wij raden in ieder geval aan om het voor de reis aan te schaffen. Anders kan het stress opleveren en moet je het product in Gambia kopen. Hiermee kan je tijd verspillen en daarom raden we aan om al een aankoop te doen.

Wij hebben in ieder geval een reisstekker gevonden die je in Gamba kan gebruiken. Het heeft ook verschillende handige functies en je kan het in Nederland gebruiken!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Gambia? 

Gambia maakt gebruik van stopcontact van het type G. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Gambia?

De netspanning in Gambia is 230 V. Dit is hetzelfde als in Nederland, waar we een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>