Reisstekker Ghana

Ghana heeft een rijke geschiedenis en ze hebben een mooie tradities met kunst. Het is een warm land waar je goed op reis kan gaan om jezelf te vinden. Je wilt natuurlijk wel alles vastleggen en daarom moet je wel de devices kunnen opladen. Dit kan door middel van een wereldstekker of een reisstekker. In dit artikel kom je erachter wat je precies nodig hebt!


Heb je een reisstekker nodig in Ghana?

Ja, voor Ghana heb je een reisstekker nodig. In Ghana wordt 2 type stekkers gebruikt; Type D en G. De netspanning bedraagt 230 volt met een frequentie van 50 Hz.

Beste Reisstekker voor in Ghana

Op zoek naar de beste wereldstekker Ghana? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Ghana

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Ghana? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Ghana.

Voltage:
230 Volt

Frequentie: 
50 netfrequentie

Stopcontacten:
Type D en G


Welke stopcontacten worden gebruikt in Ghana?

In Ghana maken ze gebruik van meerdere stekkertypes. Dit zijn stekker types D en G. Wij gebruiken in Nederland stekker type C en F. Daarom is het belangrijk om je goed voor te bereiden op de vakantie.

Hierdoor kunnen ook niet met onze eigen stekkers laden in Ghana. Je zult dus gebruik moeten maken van een reisstekker en dat is goed om te weten.

Type G

Heb je een spanningsomvormer nodig in Ghana?

Nee, Ghana maakt gebruik van dezelfde netspanning als Nederland en België, namelijk 230 V. Ook de frequentie is met 50 Hz hetzelfde.


Reisstekker kopen voor Ghana

Wij raden in ieder geval aan om goed voorbereid op vakantie te gaan en een reisstekker aan te schaffen. Dit zorgt ervoor dat je minder stress hebt en het kan je veel geld besparen. Veel toeristen willen op het vliegheld een reisstekker kopen. De kans kan ook aanwezig zijn dat het uitverkocht is.

Daarom hebben wij alvast een reisstekker gevonden die je overal in Ghana kan gebruiken. Het heeft ook meerdere handige functies waardoor je het in Nederland kan gebruiken.

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Ghana? 

Ghana maakt gebruik van stopcontacten van de types D en D. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Ghana?

De netspanning in Ghana is 230 V. Dit is hetzelfde als in Nederland, waar we een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>