Reisstekker Guam

Guam ligt aan de andere kant van de wereld in de noordelijke Grote Oceaan en vormt een afzonderlijk territorium van de Verenigde Staten. Het eiland staat bekend om de prachtige natuur. Voordat je op reis gaat moet je goed kijken wat je allemaal nodig hebt. Kijk bijvoorbeeld of je een wereldstekker of reisstekker nodig hebt. Het antwoord vind je op deze pagina.


Heb je een reisstekker nodig in Guam?

Ja, voor Guam heb je een reisstekker nodig. In Guam worden 2 type stekkers gebruikt; Type A en B. De netspanning bedraagt 110 volt met een frequentie van 60 Hz.

Beste Reisstekker voor in Guam

Op zoek naar de beste wereldstekker in Guam? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Guam

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Guam? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Guam.

Voltage:
110 Volt

Frequentie: 
60 netfrequentie

Stopcontacten:
Type A en B


Welke stopcontacten worden gebruikt in Guam?

In Guam hebben ze twee stopcontacten die gebruikt worden en dat zijn type A en B. In Nederland zijn de types C en F die veel voorkomen. 

Je kan daarom je stekker vanuit Nederland niet gebruiken op Guam. Daarom is het belangrijk om een reisstekker aan te schaffen voordat je op vakantie gaat.

Type A
Type B

Heb je een spanningsomvormer nodig in Guam?

Vroeger was dit wel zo. Tegenwoordig werken bijna alle moderne elektrische apparaten op verschillende voltages. Of je een omvormer nodig hebt voor Guam hangt af van jouw product. Wanneer er op jouw apparaat staat “INPUT: 100-240V, 50/60 Hz” hoef je niks te doen.


Reisstekker kopen voor Guam

Zoals je nu weet heb je een reisstekker nodig op Guam. Wij raden je aan om dit voor je reis al aan te schaffen. Doordat je naar een eiland gaat hebben ze een hele kleine voorraad en ligt de prijs daardoor ook een stuk hoger. De tijd op het eiland is dan ook het best te benutten als zo veel mogelijk problemen al voor de reis uit de lucht zijn.

Wij hebben een reisstekker gevonden die je kan gebruiken in Guam. Het heeft verschillende functies en daarom kan je het ook in Nederland gebruiken.

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Guam? 

Guam maakt gebruik van de stopcontacten van type A en B. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Guam?

De netspanning in Guam is 110 V. Dit is anders dan in Nederland, waar we een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>