Reisstekker Haïti

Haïti heeft prachtige stranden, helderblauw water en een schitterende natuur. Ga je op vakantie of voor een andere gelegenheid naar Haïti? Dan is het goed om te weten of je stekkers wel in de plaatselijke stopcontacten passen. Je wilt natuurlijk niet met een lege telefoon komen te zitten. Daarom geven wij in dit artikel antwoord of je een reisstekker in Haïti nodig hebt.


Heb je een reisstekker nodig in Haïti?

Ja, voor Haïti heb je een reisstekker nodig. In Haïti worden stekkers van 2 types gebruikt: Type A en B. De netspanning bedraagt 110 volt met een frequentie van 60 Hz.

Beste Reisstekker voor in Haïti

Op zoek naar de beste wereldstekker Haïti? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Haïti

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Haïti? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Haïti.

Voltage:
110 Volt

Frequentie: 
60 netfrequentie

Stopcontacten:
Type A en B


Welke stopcontacten worden gebruikt in Haïti?

In Haïti kan je de stopcontacten van type A en B vinden. In Nederland hebben wij stopcontacten van type C en F. Hierdoor passen de stekkers die je thuis hebt niet in Haïti. Daarom is het noodzakelijk om een reisstekker aan te schaffen.

Type A
Type B

Heb je een spanningsomvormer nodig in Haïti?

Vroeger was dit wel het geval. Tegenwoordig werken bijna alle moderne elektrische apparaten op verschillende voltages. Of je een omvormer nodig hebt voor Haïti hangt af van jouw product. Wanneer er op jouw apparaat staat “INPUT: 100-240V, 50/60 Hz” hoef je niks te doen.


Reisstekker kopen voor Jamaica

Zoals eerder benoemd zul je dus een reisstekker nodig hebben voor in Haïti. Het is aan te raden om deze vooraf in huis te halen. Zo voorkom je eventuele stres op reis, of dat je teveel betaald voor je stekker. Wij hebben daarom een reisstekker voor Haïti gevonden met extra opties zodat je meerdere apparaten tegelijkertijd kan opladen.

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Haïti? 

Haïti maakt gebruik van stopcontacten van type A en B. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Haïti?

De netspanning in Haïti is 110 volt. Dit is niet hetzelfde als in Nederland en België.

Andere bekeken ook

>