Reisstekker Ierland

Ga jij binnenkort op vakantie naar het land met de meeste pubs ter wereld? Ierland is het land waar St.-Patrick's day vandaan komt. Dit land heeft veel mooist te bieden. Maar om dit allemaal te fotografen heb je wel een volle telefoon nodig. Heb je in Ierland een wereldstekker nodig of toch een reisstekker? In dit artikel kom je er alles over te weten.


Heb je een reisstekker nodig in Ierland?

Ja, voor Ierland heb je een reisstekker nodig. In Ierland wordt 1 type stekker gebruikt; Type G. De netspanning bedraagt 230 volt met een frequentie van 50 Hz.

Beste Reisstekker voor in Ierland

Op zoek naar de beste wereldstekker Ierland? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Ierland

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Ierland? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Ierland.

Voltage:
230 Volt

Frequentie: 
50 netfrequentie

Stopcontacten:
Type G


Welk stopcontact wordt gebruikt in Ierland?

In Ierland maken ze net als in de rest van het Verenigd Koninkrijk gebruik van stekker type G. In Nederland maken wij gebruik van stekker type C en F. In België is dit C en E.

Helaas betekent dit dat deze stekkers niet geschikt zijn voor de stopcontacten in Ierland. Je zult dus gebruik moeten maken van een reisstekker.

Type G

Heb je een spanningsomvormer nodig in Ierland?

Nee, Ierland maakt gebruik van dezelfde netspanning als Nederland en België, namelijk 230 V. Ook de frequentie is met 50 Hz hetzelfde.


Reisstekker kopen voor Ierland

Nu bekend is dat je een reisstekker nodig hebt voor je reis naar Ierland is het handig dat je dit van tevoren koopt. Dit kan een hoop stress schelen. Doordat veel mensen niet weten dat ze reisstekker nodig hebben zullen ze op het vliegveld redelijk duur zijn. Koop daarom er eentje op tijd.

Wij hebben daarom een reisstekker gevonden die je overal kan gebruiken zoals Ierland. Deze heeft meerdere handige functies waardoor je hem in Nederland ook nog kan gebruiken!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Ierland? 

Ierland maakt gebruik van stopcontact van type G. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Ierland?

De netspanning in Ierland is 230 volt. Dit is hetzelfde als in Nederland en België, waar we een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>