Reisstekker Jemen

Jemen is een niet zo populaire vakantiebestemming. Het land krijgt namelijk kleurcode rood wat inhoudt dat het hele land een negatief reisadvies heeft wegens de onveiligheid. Wil je toch naar Jemen afreizen? Dan raden we je aan met enkele zaken rekening te houden.

Jemen bezoek je natuurlijk met je telefoon, tablet, camera of andere elektronische apparaat. Het is voor jou noodzakelijk dat je dit apparaat kunt opladen wanneer hij leeg raakt. Om die reden is het belangrijk om je zelf af te vragen: Heb ik een reisstekker nodig in Jemen? Wij geven je het antwoord in dit artikel!


Heb je een reisstekker nodig in Jemen?

Ja, voor Jemen heb je een reisstekker nodig. In Jemen worden 3 type stekkers gebruikt: Type A, D en G. De netspanning bedraagt 230 volt met een frequentie van 50 Hz.

Beste Reisstekker voor in Jemen

Op zoek naar de beste wereldstekker Jemen? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Jemen

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Jemen? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Jemen.

Voltage:
230 Volt

Frequentie: 
50 netfrequentie

Stopcontacten:
Type A, D en G


Welke stopcontacten worden gebruikt in Jemen?

Jemen maakt gebruik van drie type stekkers, namelijk A, D en G. In Nederland maken wij gebruik van stekker type C en F. Je kunt in Jemen dus niet gebruik maken van je eigen type stekkers. Om die reden zul je dus gebruik moeten maken van een reisstekker om je elektronische apparaten te kunnen opladen.

Type A
Type G

Heb je een spanningsomvormer nodig in Jemen?

Nee, Jemen maakt gebruik van dezelfde netspanning als Nederland en België, namelijk 230 V. Ook de frequentie is met 50 Hz hetzelfde.


Reisstekker kopen voor Jemen

Voor je bezoek aan Jemen zal je dus een reisstekker nodig hebben. Koop deze reisstekker al voor vertrek in Nederland om problemen te voorkomen. Reisstekkers zijn op het vliegveld en de eindbestemming waarschijnlijk een stuk duurder dan dat zij in Nederland zijn. Ook kun je ze gemakkelijk online bestellen en worden ze razendsnel thuis geleverd.

Neem dus niet de gok om een reisstekker pas op het vliegveld of de bestemming te kopen en zorg dat je goed voorbereidt op reis gaat. Onderstaande reisstekker is een ontzettend goede reisstekker die ook voor jouw bestemming geschikt is.

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Jemen? 

Jemen maakt gebruik van stopcontact van type A, D en G. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Jemen?

De netspanning in Jemen is 230 V. Dit is hetzelfde als in Nederland, waar we ook een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>