Reisstekker Jordanië

Jordanië moet je zeker bezoeken als je op zoek bent naar een avontuurlijke reis waar je ook veel cultuur en historie kunt ontdekken. Zo geniet je van de oude Romeinse steden, de ruige natuur, woestijnlandschappen en kun je lekker ronddobberen op de Rode Zee. Genoeg redenen om Jordanië bovenaan je bucketlist te zetten.

Maar voordat je Jordanië bezoekt zijn er wel enkele zaken waar je rekening mee moet houden. Kun je bijvoorbeeld je elektronische apparaten opladen in Jordanië met de Nederlandse stekkers? Je ontdekt het antwoord op deze vraag en nog veel meer in dit artikel!


Heb je een reisstekker nodig in Jordanië?

Ja, voor Jordanië heb je een reisstekker nodig. In Jordanië worden 5 type stekkers gebruikt: Type C, D, F, G en J. De netspanning bedraagt 230 volt met een frequentie van 50 Hz.

Beste Reisstekker voor in Jordanië

Op zoek naar de beste wereldstekker Jordanië? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Jordanië

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Jordanië? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Jordanië.

Voltage:
230 Volt

Frequentie: 
50 netfrequentie

Stopcontacten:
Type C, D, F, G en J


Welke stopcontacten worden gebruikt in Jordanië?

In Jordanië kun je 5 type stekkers tegenkomen. De stekkers die je in Jordanië kunt tegenkomen zijn type C, D, F, G en J. In Nederland gebruiken we stekker type C en F. Het kan dus zomaar zijn dat je je Nederlandse stekker in een bepaalde regio in Jordanië kunt gebruiken. 

De kans is echter ook dat je stekker type D, G of J tegenkomt. Op deze plekken kun je dus niet je elektronische apparaten opladen met je Nederlandse stekkers en zal je dus een reisstekker nodig hebben.

Type G

Heb je een spanningsomvormer nodig in Jordanië?

Nee, Jordanië maakt gebruik van dezelfde netspanning als Nederland en België, namelijk 230 V. Ook de frequentie is met 50 Hz hetzelfde.


Reisstekker kopen voor Jordanië

Voor jouw reis aan Jordanië zal je dus een reisstekker nodig hebben. Koop deze reisstekker voor vertrek in Nederland om te voorkomen dat je teveel betaald of voor verrassingen komt te staan. Een reisstekker is op het vliegveld en op de eindbestemming waarschijnlijk een stuk duurder dan wanneer je deze gewoon in Nederland online besteld.

Ook kan het zijn dat de reisstekkers op het vliegveld of de eindbestemming niet voorradig zijn waardoor je helemaal met een probleem komt te zitten. Bespaar jezelf de kosten en moeite en koop voordat je vertrekt een reisstekker online. De reisstekker van het merk TRVLMORE is geschikt voor het land dat jij gaat bezoeken!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Jordanië? 

Jordanië maakt gebruik van stopcontact van type C, D, F, G en J. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Jordanië?

De netspanning in Jordanië is 230 V. Dit is hetzelfde als in Nederland, waar we ook een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>