Reisstekker Kiribati

Kiribati bestaat uit 36 verschillende eilanden die samen een land vormen. Het land wordt ook wel het einde van de wereld genoemd doordat de eilanden maar een paar meter boven water zitten. Ze worden langzaam opgeslokt door klimaatverandering. Met de mooie witte stranden is het zeker een mooi vakantie land! Maar heb je voor dit land een wereldstekker of een reisstekker nodig? Je leest het op deze pagina.


Heb je een reisstekker nodig in Kiribati?

Ja, voor Kiribati heb je een reisstekker nodig. In Kiribati wordt 1 type stekker gebruikt; Type I.  De netspanning bedraagt 240 volt met een frequentie van 50 Hz.

Beste Reisstekker voor in Kiribati

Op zoek naar de beste wereldstekker Kiribati? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Kiribati

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Kiribati? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Kiribati.

Voltage:
240 Volt

Frequentie: 
50 netfrequentie

Stopcontacten:
Type I


Welke stopcontacten worden gebruikt in Kiribati?

Op de eilanden van Kiribati maken ze maar gebruik van 1 soort stopcontact en dat is type I. Dit soort type stekker wordt vaker gebruikt in oceanie. Wij in Nederland maken gebruik van C en F. 

Het is daarom niet mogelijk om je stekker vanuit Nederland in de stopcontacten in Kiribati te doen. Je hebt namelijk een reisstekker nodig als je op reis gaat.


Heb je een spanningsomvormer nodig in Kiribati?

Vroeger was dit wel het geval. Tegenwoordig werken bijna alle moderne elektrische apparaten op verschillende voltages. Of je een omvormer nodig hebt voor Kiribati hangt af van jouw product. Wanneer er op jouw apparaat staat “INPUT: 100-240V, 50/60 Hz” hoef je niks te doen.


Reisstekker kopen voor Kiribati

Voordat je op reis gaat naar het "einde van de wereld" is het handig om een reisstekker van tevoren aan te schaffen. Dit kan je extra kosten besparen en stress. Omdat het helemaal aan de andere kant van de wereld is zullen ze minder spullen hebben dan in Nederland. Het kan zijn dat ze op zijn of extra duur. 

Wij hebben daarom een reisstekker gevonden die je overal kan gebruiken in Kiribati. Deze heeft meerdere handige functies waardoor je hem in Nederland ook nog kan gebruiken!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Kiribati? 

Kiribati maakt gebruik van het stopcontact type I. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Kiribati?

De netspanning in Kiribati is 240 V. Dit is anders dan in Nederland, waar we een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>