Reisstekker Liberië

In Liberië kan je heerlijk surfen en genieten van de prachtige stranden. Je hebt er ook mooie gebieden waar wilde dieren leven. Het is dus een bestemming waar je zeker naartoe moet gaan. Maar het is wel belangrijk om een paar dingen door te nemen. Zo moet je goed kijken welke stekker je nodig hebt. Is dit een wereldstekker of een reisstekker? We vertellen het op deze pagina!


Heb je een reisstekker nodig in Liberië?

Ja, voor Liberië heb je een reisstekker nodig. In Liberia worden 2 type stekkers gebruikt; Type A en B. De netspanning bedraagt 120 volt met een frequentie van 60 Hz.

Beste Reisstekker voor in Liberië

Op zoek naar de beste wereldstekker Liberië? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Liberië

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Liberië? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Liberië.

Voltage:
120 Volt

Frequentie: 
60 netfrequentie

Stopcontacten:
Type A en B


Welke stopcontacten worden gebruikt in Liberië?

In Liberië wordt er gebruik gemaakt van de stekker types A en B. In Nederland is dit anders aangezien wij gebruik maken van type C en F. Dit maakt het lastig om een stekker te gebruiken in Liberië.

Dat betekent dat je een eigen reisstekker moet meenemen op vakantie. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je bereikbaar blijft op vakantie en tijdens de reis.


Heb je een spanningsomvormer nodig in Liberië?

Vroeger was dit wel het geval. Tegenwoordig werken bijna alle moderne elektrische apparaten op verschillende voltages. Of je een omvormer nodig hebt voor Liberië hangt af van jouw product. Wanneer er op jouw apparaat staat “INPUT: 100-240V, 50/60 Hz” hoef je niks te doen.


Reisstekker kopen voor Liberië

Je weet nu dat je in ieder geval een reisstekker moet meenemen naar Liberië. We raden het aan om dit te kopen voordat je het vliegtuig instapt. Dit bespaart namelijk veel stress en geld. De kans is groot dat je op het vliegveld nog een reisstekker kan kopen maar we raden het niet aan.

Wij hebben in ieder geval een reisstekker gevonden die je kan gebruiken in Liberië. Het heeft meerdere functies en je kan het ook in Nederland gebruiken.

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Liberië? 

Liberië maakt gebruik van stopcontacten van type A en B. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Liberië?

De netspanning in Liberia is 120 V. Dit is anders dan in Nederland, waar we een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>