Reisstekker Libië

De bijnaam van Libië is niet voor niets de 'parel van de Middellandse Zee'. Het is een prachtig land waar nog maar weinig toeristen geweest zijn. Daarom is het zeker een reis waard. Het is belangrijk om een aantal dingen door te nemen voordat je weggaat. Heb jij een wereldstekker of een reisstekker nodig? Je leest het hier!


Heb je een reisstekker nodig in Libië?

Ja, voor Libië heb je een reisstekker nodig. In Libië worden 2 type stekkers gebruikt; Type C en L. De netspanning bedraagt 230 volt met een frequentie van 50 Hz.

Beste Reisstekker voor in Libië

Op zoek naar de beste wereldstekker Libië? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Libië

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Libië? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Libië.

Voltage:
230 Volt

Frequentie: 
50 netfrequentie

Stopcontacten:
Type C en L


Welke stopcontacten worden gebruikt in Libië?

In Libië wordt er gebruik gemaakt van 2 soorten stopcontacten. Dit is namelijk type C en L. In Nederland wordt er weer gebruik gemaakt van Type C en F.

Dit betekent dat wij als Nederlands sommige stopcontacten kunnen gebruiken in Libië. Dit is echter niet altijd het geval en daarom is het belangrijk om een reisstekker aan te schaffen.


Heb je een spanningsomvormer nodig in Libië?

Nee, Libië maakt gebruik van dezelfde netspanning als Nederland en België, namelijk 230 V. Ook de frequentie is met 50 Hz hetzelfde.


Reisstekker kopen voor Libië

Je weet dus dat je een gedeelte van de stopcontacten in Libië kan gebruiken. Dit kan dus niet overal en daarom is het handig om een reisstekker te hebben. We raden dan ook aan om het voor de reis te kopen. Dit zorgt ervoor dat je weinig stress hebt en het kan je geld besparen.

Wij hebben in ieder geval een reisstekker gevonden die je overal kan gebruiken in Libië. Het heeft meerdere functies en je kan het ook in Nederland gebruiken.

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Libië? 

Libië maakt gebruik van stopcontacten van type C en L. Bovenaan de pagina vind je de juiste stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Libië?

De netspanning in Libië is 230 V. Dit is hetzelfde als in Nederland, waar we een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>