Reisstekker Liechtenstein

Op vakantie naar de dwergstaat tussen Zwitserland en Oostenrijk? Liechtenstein is een mooi land voor de wintersporters onder ons. Het land staat bekend als belastingparadijs, maar wat heeft dit land nog meer voor moois te bieden? Om deze prachtige momenten vast te leggen heb je een camera nodig. Hoe laad je deze op? Via een wereldstekker of een reisstekker? Je leest het hier!


Heb je een reisstekker nodig in Liechtenstein?

Ja, voor Liechtenstein heb je een reisstekker nodig. In Liechtenstein wordt 2 type stekkers gebruikt; Type C en J. De netspanning bedraagt 230 volt met een frequentie van 50 Hz.

Beste Reisstekker voor in Liechtenstein

Op zoek naar de beste wereldstekker Liechtenstein? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Liechtenstein

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Liechtenstein? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Liechtenstein.

Voltage:
230 Volt

Frequentie: 
50 netfrequentie

Stopcontacten:
Type C en J


Welke stopcontacten worden gebruikt in Liechtenstein?

In Liechtenstein maken ze gebruik van de stekker types C en J. In Nederland maken wij gebruik van stekker type C en F. In België is dit C en E.

Dit betekent dat je stekkers niet overal geschikt zijn voor de stopcontacten in Liechtenstein. Je zult dus gebruik moeten maken van een reisstekker.


Heb je een spanningsomvormer nodig in Liechtenstein?

Nee, Liechtenstein maakt gebruik van dezelfde netspanning als Nederland en België, namelijk 230 V. Ook de frequentie is met 50 Hz hetzelfde.


Reisstekker kopen voor Liechtenstein

We weten nu dat je een reisstekker nodig hebt in Liechtenstein. Ons advies is om er al een te kopen in Nederland. Dit kan een hoop stress en geld schelen. Jij bent waarschijnlijk niet de enige die een reisstekker nodig hebt in Liechtenstein. Het risico is dat ze daar duurder en uitverkocht kunnen zijn.

Wij hebben daarom een reisstekker gevonden die je overal in Liechtenstein kan gebruiken. Deze heeft meerdere handige functies waardoor je hem in Nederland ook nog kan gebruiken!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Liechtenstein? 

Liechtenstein maakt gebruik van stopcontacten van de types C en J. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Liechtenstein?

De netspanning in Liechtenstein is 230 V. Dit is hetzelfde als in Nederland, waar we een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>