Reisstekker Malta

Malta het land dat bekend staat om zijn eeuwenoude cultuur. Je kunt de middeleeuwen zien door verschillende ruïnes van kastelen tot muren. In de zomer maanden wordt Malta een feest eiland waar je helemaal uit je plaat kan gaan. Maar welke stopcontacten heb je nodig op dit eiland? Is er een wereldstekker of een reisstekker nodig? Je komt er hieronder achter!


Heb je een reisstekker nodig in Malta?

Ja, voor Malta heb je een reisstekker nodig. In Malta wordt 1 type stekker gebruikt: Type G. De netspanning bedraagt 230 volt met een frequentie van 50 Hz.

Beste Reisstekker voor in Malta

Op zoek naar de beste wereldstekker Malta? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Malta

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Malta? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Malta.

Voltage:
230 Volt

Frequentie: 
50 netfrequentie

Stopcontacten:
Type G


Welk stopcontact wordt gebruikt in Malta?

In Malta maken ze gebruik van de stekker type G. In Nederland maken wij gebruik van stekker type C en F. In België is dit C en E.

Dit betekent dat je stekkers niet geschikt zijn voor de stopcontacten in Malta. Je zult dus gebruik moeten maken van een reisstekker.

Type G

Heb je een spanningsomvormer nodig in Malta?

Nee, Malta maakt gebruik van dezelfde netspanning als Nederland en België, namelijk 230 V. Ook de frequentie is met 50 Hz hetzelfde.


Reisstekker kopen voor Malta

Het is nu bekend dat je een reisstekker nodig hebt in Malta. Wij adviseren om er eentje aan te schaffen voor vertrek. Dit kan een hoop tijd en moeite schelen. Omdat je er een nodig hebt moet je winkels af gaan om er een te vinden. Terwijl je deze tijd beter kan gebruiken om het eiland te verkennen.

Wij hebben daarom een reisstekker gevonden die je overal in Malta kan gebruiken. Deze heeft meerdere handige functies waardoor je hem in Nederland ook nog kan gebruiken!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Malta? 

Malta maakt gebruik van stopcontacten van het type G. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Malta?

De netspanning in Malta is 230 V. Dit is hetzelfde als in Nederland, waar we een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>