Reisstekker Marshalleilanden

De Marshalleilanden staan bekend om de atoomproeven die daar waren in de jaren 50. Tegenwoordig staat het vooral bekend om de tropische natuur. De zanden zijn erg mooi en het water is ideaal voor verschillende watersporten. De Marshalleilanden bestaan uit 1100 eilanden. Heb je op deze eilanden een wereldstekker nodig of toch een reisstekker. Je komt het te weten op deze pagina


Heb je een reisstekker nodig op de Marshalleilanden?

Ja, voor de Marshalleilanden heb je een reisstekker nodig. In de Marshalleilanden worden 2 type stekkers gebruikt; Type A en B.  De netspanning bedraagt 120 volt met een frequentie van 60 Hz.

Beste Reisstekker voor in de Marshalleilanden

Op zoek naar de beste wereldstekker Marshalleilanden? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Marshalleilanden

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Marshalleilanden? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Marshalleilanden.

Voltage:
120 Volt

Frequentie: 
60 netfrequentie

Stopcontacten:
Type A en B


Welke stopcontacten worden gebruikt in Kiribati?

De stopcontacten die gebruikt worden op de Marshalleilanden zijn de types A en B. Het type B stopcontact is een afstammeling van het type A. De stekkers uit Nederland kunnen niet op de Marshalleilanden gebruikt worden. Wij hebben namelijk de stopcontacten A en F.

Het is daarom niet mogelijk om je stekker vanuit Nederland in de stopcontacten in Marshalleilanden te doen. Je hebt namelijk een reisstekker nodig als je op reis gaat.

Type A
Type B

Heb je een spanningsomvormer nodig in Marshalleilanden?

Vroeger was dit wel het geval. Tegenwoordig werken bijna alle moderne elektrische apparaten op verschillende voltages. Of je een omvormer nodig hebt voor Marshalleilanden hangt af van jouw product. Wanneer er op jouw apparaat staat “INPUT: 100-240V, 50/60 Hz” hoef je niks te doen.


Reisstekker kopen voor Marshalleilanden

Nu je weet dat je een reisstekker nodig hebt op de Marshalleilanden is het belangrijk om dit voor je reis te regelen. Dit kan veel stress op de vakantie voorkomen. Het kan zijn dat de prijzen daar hoger liggen en je wilt natuurlijk van je vakantie genieten en niet gaan lopen shoppen voor een stekker.

Wij hebben daarom een reisstekker gevonden die je overal kan gebruiken op de Marshalleilanden. Deze heeft meerdere handige functies waardoor je hem in Nederland ook nog kan gebruiken!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Marshalleilanden? 

Marshalleilanden maakt gebruik van stopcontacten van types A en B. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Marshalleilanden?

De netspanning in Marshalleilanden is 120 V. Dit is anders dan in Nederland, waar we een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>