Reisstekker Mauritius

Op Mauritius kan je prachtige stranden vinden waar je heerlijk op kan zonnen. Het is een droombestemming en veel mensen trouwen er ook. Voordat je hiernaartoe gaat moet je wel een aantal dingen doornemen. Zo moet je kijken of je een wereldstekker of een reisstekker nodig hebt. Je vindt het op deze pagina!


Heb je een reisstekker nodig in Mauritius?

Ja, voor Mauritius heb je een reisstekker nodig. In Mauritius worden 2 type stekkers gebruikt; Type C en G. De netspanning bedraagt 230 volt met een frequentie van 50 Hz.

Beste Reisstekker voor in Mauritius

Op zoek naar de beste wereldstekker Mauritius? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Mauritius

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Mauritius? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Mauritius.

Voltage:
230 Volt

Frequentie: 
50 netfrequentie

Stopcontacten:
Type C en G


Welke stopcontacten worden gebruikt in Mauritius?

In Mauritius wordt er dus gebruik gemaakt van 2 verschillende stekkers. Dit is type C en G. In Nederland maken we gebruik van type C en F.

Dit betekent dat sommige stekker in Mauritius wel kan gebruiken maar lang niet allemaal. Daarom is het belangrijk om een reisstekker aan te schaffen voordat je op vakantie gaat.

Type G

Heb je een spanningsomvormer nodig in Mauritius?

Nee, Mauritius maakt gebruik van dezelfde netspanning als Nederland en België, namelijk 230 V. Ook de frequentie is met 50 Hz hetzelfde.


Reisstekker kopen voor Mauritius

We raden aan om voorbereid op reis te gaan en daarom een reisstekker aan te schaffen voordat je het vliegtuig instapt. Je kan het ook op het vliegveld een reisstekker aan maar dat is niet ideaal. Zo kunnen ze uitverkocht zijn of er is hoge prijs gehanteerd door het land.

Wij hebben een reisstekker gevonden die je kan gebruiken in Mauritius. Het heeft verschillende functies en daarom kan je het ook in Nederland gebruiken.

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Mauritius? 

Mauritius maakt gebruik van stopcontacten van type C en G. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Mauritius?

De netspanning in Mauritius is 230 V. Dit is hetzelfde als in Nederland, waar we ook een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>