Reisstekker Micronesië

Ga je binnenkort op vakantie naar Micronesië? Dit land staat bekend om de witte stranden en dat je er prachtig kan snorkelen met de koralen. Een wandeling door de natuur is prachtig doordat er bijna niet aan de natuur wordt gezeten. Voordat je op reis gaat moet je bekijken wat je allemaal mee moet nemen. Daaronder valt ook of je een reisstekker of wereldstekker nodig hebt. Op deze pagina kom je er achter.


Heb je een reisstekker nodig in Micronesië?

Ja, voor Micronesië heb je een reisstekker nodig. In Micronesië worden 2 type stekkers gebruikt; Type A en B.  De netspanning bedraagt 120 volt met een frequentie van 60 Hz.

Beste Reisstekker voor in Micronesië

Op zoek naar de beste wereldstekker Micronesië? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Micronesië

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Micronesië? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Micronesië.

Voltage:
120 Volt

Frequentie: 
60 netfrequentie

Stopcontacten:
Type A en B


Welke stopcontacten worden gebruikt in Micronesië?

In Micronesië maken ze gebruik van 2 verschillende type stopcontacten. Dat zijn de types A en B. Deze kunnen niet gebruikt worden door stekkers uit Nederland. Dat komt omdat de stopcontacten in Nederland gebruik maken van de types C en F

Het is daarom niet mogelijk om je stekker vanuit Nederland in de stopcontacten in Micronesië te doen. Je hebt namelijk een reisstekker nodig als je op reis gaat.

Type A
Type B

Heb je een spanningsomvormer nodig in Micronesië?

Vroeger was dit wel het geval. Tegenwoordig werken bijna alle moderne elektrische apparaten op verschillende voltages. Of je een omvormer nodig hebt voor Micronesië hangt af van jouw product. Wanneer er op jouw apparaat staat “INPUT: 100-240V, 50/60 Hz” hoef je niks te doen.


Reisstekker kopen voor Micronesië

Tijdens je reis naar Micronesië heb je een reisstekker nodig om al je apparaten op te laden. Om goed voorbereid op reis te gaan geven wij als advies om een reisstekker voor de reis aan te schaffen. Dit kan extra kosten voorkomen omdat ze op het vliegveld extra duur zullen zijn. 

Wij hebben daarom een reisstekker gevonden die je overal kan gebruiken in Micronesië. Deze heeft meerdere handige functies waardoor je hem in Nederland ook nog kan gebruiken!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Micronesië? 

Micronesië maakt gebruik van stopcontacten van types A en B. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Micronesië?

De netspanning in Micronesië is 120 V. Dit is anders dan in Nederland, waar we een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>