Reisstekker Nauru

Heb jij een vakantie op de planning naar de kleinste republiek ter wereld? Nauru heeft een oppervlakte van 22 vierkante kilometer. De economie van het land leeft op het toerisme wat er komt. Veel toeristen gaan er heen voor de witte stranden en de mooie duik en snorkel plekken. Maar heb je op dit eiland een reisstekker of een wereldstekker nodig? Op deze vraag krijg je op deze pagina antwoord.


Heb je een reisstekker nodig in Nauru?

Ja, voor Nauru heb je een reisstekker nodig. In Nauru wordt 1 type stekkers gebruikt; Type I.  De netspanning bedraagt 240 volt met een frequentie van 50 Hz.

Beste Reisstekker voor in Nauru

Op zoek naar de beste wereldstekker Nauru? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Nauru

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Nauru? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Nauru.

Voltage:
240 Volt

Frequentie: 
50 netfrequentie

Stopcontacten:
Type I


Welke stopcontacten worden gebruikt in Nauru?

Het type stopcontact dat gebruikt wordt in Nauru is het type I. Dit stopcontact zorgt ervoor dat een klein kind zichzelf niet kan elektriseren als de stekker er half in zit. In Nederland gebruiken we de stopcontacten types C en F

Het is daarom niet mogelijk om je stekker vanuit Nederland in de stopcontacten in Nauru te doen. Je hebt namelijk een reisstekker nodig als je op reis gaat.


Heb je een spanningsomvormer nodig in Nauru?

Vroeger was dit wel het geval. Tegenwoordig werken bijna alle moderne elektrische apparaten op verschillende voltages. Of je een omvormer nodig hebt voor Nauru hangt af van jouw product. Wanneer er op jouw apparaat staat “INPUT: 100-240V, 50/60 Hz” hoef je niks te doen.


Reisstekker kopen voor Nauru

Nu je weet dat je een reisstekker nodig hebt voor je reis naar Nauru raden wij aan om dit vooraf te regelen. Omdat Nauru de kleinste republiek van de wereld is zullen ze een minder grote voorraad spullen hebben. Het kan zijn dat je niet direct een reisstekker kan kopen. En je daardoor even met lege apparatuur rondloopt.

Wij hebben daarom een reisstekker gevonden die je overal kan gebruiken in Nauru. Deze heeft meerdere handige functies waardoor je hem in Nederland ook nog kan gebruiken!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Nauru? 

Nauru maakt gebruik van stopcontact van type I. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Nauru?

De netspanning in Nauru is 240 V. Dit is anders dan in Nederland, waar we een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>