Reisstekker Nieuw-Zeeland

Ga jij binnenkort op vakantie naar het land van de kiwi, waar rugby de grootste sport is en waar het landschap adembenemend is. We hebben het natuurlijk over Nieuw-Zeeland. Voor deze verre reis moet je veel voorbereiden. Ook welke stopcontacten ze daar hebben. Heb je een wereldstekker nodig of toch een reisstekker? Wij geven op deze pagina antwoord.


Heb je een reisstekker nodig in Nieuw-Zeeland?

Ja, voor Nieuw-Zeeland heb je een reisstekker nodig. In Nieuw-Zeeland wordt 1 type stekkers gebruikt; Type I.  De netspanning bedraagt 230 volt met een frequentie van 50 Hz.

Beste Reisstekker voor in Nieuw-Zeeland

Op zoek naar de beste wereldstekker Nieuw-Zeeland? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Nieuw-Zeeland

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Nieuw-Zeeland? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Nieuw-Zeeland.

Voltage:
230 Volt

Frequentie: 
50 netfrequentie

Stopcontacten:
Type I


Welke stopcontacten worden gebruikt in Nieuw-Zeeland?

Er wordt maar een type stopcontact gebruikt in Nieuw-Zeeland. Het type dat gebruikt wordt is type I. Wij in Nederland gebruiken de types C en F.

Het is daarom niet mogelijk om je stekker vanuit Nederland in de stopcontacten in Nieuw-Zeeland te doen. Je hebt namelijk een reisstekker nodig als je op reis gaat.


Heb je een spanningsomvormer nodig in Nieuw-Zeeland?

Nee, Nieuw-Zeeland maakt gebruik van dezelfde netspanning als Nederland en België, namelijk 230 V. Ook de frequentie is met 50 Hz hetzelfde.


Reisstekker kopen voor Nieuw-Zeeland

Zoals je nu weet heb je een reisstekker nodig in Nieuw-Zeeland. Omdat jij niet de enige bent die een reisstekker nodig hebt in Nieuw-Zeeland raden wij aan om dit in Nederland te kopen. Je kunt hem hier goedkoper halen dan op het vliegveld. Dit geld wat je bespaart kan weer worden uitgegeven om iets unieks te doen in Nieuw-Zeeland

Wij hebben daarom een reisstekker gevonden die je overal kan gebruiken in Nieuw-Zeeland. Deze heeft meerdere handige functies waardoor je hem in Nederland ook nog kan gebruiken!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Nieuw-Zeeland? 

Nieuw-Zeeland maakt gebruik van stopcontact van type I. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Nieuw-Zeeland?

De netspanning in Nieuw-Zeeland is 230 V. Dit is hetzelfde als in Nederland, waar we een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>