Reisstekker Noord-Ierland

Als jij op vakantie gaat naar Noord-Ierland dan is de kans groot dat je jezelf afvraagt of je hier een wereldstekker of reisstekker nodig hebt. In dit artikel geven wij antwoord op deze vraag. Ook vertellen we je meer over de netspanning in Noord-Ierland en verschillende stopcontacten.


Heb je een reisstekker nodig in Noord-Ierland?

Ja, voor Noord-Ierland heb je een reisstekker nodig. In Noord-Ierland wordt 1 type stekker gebruikt; Type G.  De netspanning bedraagt 230 volt met een frequentie van 50 Hz.

Beste Reisstekker voor in Noord-Ierland

Op zoek naar de beste wereldstekker Noord-Ierland? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Noord-Ierland

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Noord-Ierland? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Wales.

Voltage:
230 Volt

Frequentie: 
50 netfrequentie

Stopcontacten:
Type G


Welk stopcontact wordt gebruikt in Noord-Ierland?

In Noord-Ierland maken ze net als in de rest van het Verenigd Koninkrijk gebruik van stekker type G. In Nederland maken wij gebruik van stekker type C en F. In België is dit C en E.

Helaas betekent dit dat deze stekkers niet geschikt zijn voor de stopcontacten in Wales. Je zult dus gebruik moeten maken van een reisstekker.

Type G

Heb je een spanningsomvormer nodig in Noord-Ierland?

Nee, Noord-Ierland maakt gebruik van dezelfde netspanning als Nederland en België, namelijk 230 V. Ook de frequentie is met 50 Hz hetzelfde.


Reisstekker kopen voor Noord-Ierland

Zoals je nu weet heb je een reisstekker nodig in Noord-Ierland. Het is daarom handig om voorbereid op reis te gaan en van tevoren een reisstekker te halen. Dit scheelt weer geld en stress voordat je op reis gaat.

Wij hebben daarom een reisstekker gevonden die je overal kan gebruiken zoals Noord-Ierland. Deze heeft meerdere handige functies waardoor je hem in Nederland ook nog kan gebruiken!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Noord-Ierland? 

Noord-Ierland maakt gebruik van stopcontact van type G. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Noord-Ierland?

De netspanning in Noord-Ierland is 230 volt. Dit is hetzelfde als in Nederland en België, waar we een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>