Over Reisstekker

Reisstekker.nl

Wie zijn wij?

Reisstekker is de website waar je alle belangrijke informatie kunt vinden rondom stopcontacten en hun bijbehorende stekkeruitvoeringen. Zo vind je op Reisstekker voor elk uitzonderlijk land op de wereld een eigen pagina terug met alle informatie die jij nodig hebt als het gaat om contactdozen. 

In Nederland gebruiken we voornamelijk maar één stopcontact, maar in veel andere landen gebruiken ze soms wel 2 of 3 verschillende stopcontacten. Er bestaan op dit moment 15 verschillende typen stopcontacten die allemaal actief gebruikt worden over de hele wereld.
Wat doen wij?

Als fanatieke reizigers weten wij hoe vervelend het kan zijn als je voor een verrassing komt te staan. Wij snappen dan ook als geen ander dat je graag je telefoon op wilt kunnen laden of je föhn wilt kunnen gebruiken in de badkamer op vakantie. Daarom zul je op de website naast informatie ook advies tegenkomen.

Zo zul je verschillende reviews terugvinden over bepaalde wereldstekkers of bekende reismerken. Dit doen we om jou op zo’n best mogelijke manier te helpen met je voorbereidingen!

>