Reisstekker Pakistan

In Pakistan vind je ontzettend veel prachtige moskeeën en andere bezienswaardigheden zoals hoge bergen, traditionele dorpen en uitgestrekte valleien. Pakistan is daarom zeker een land dat thuishoort op jouw bucketlist. Wel is het verstandig om je goed voor te bereiden voordat je naar Pakistan reist.

Er zijn namelijk een aantal zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je naar pakistan reist. Stel jezelf bijvoorbeeld enkele belangrijke vragen zoals: Heb je een reisstekker nodig voor Pakistan en wat is dan de beste reisstekker voor naar Pakistan? De antwoorden op deze vragen ontdek je in dit artikel!


Heb je een reisstekker nodig in Pakistan?

Ja, voor Pakistan heb je een reisstekker nodig. In Pakistan worden 2 type stekkers gebruikt: Type C en D. De netspanning bedraagt 230 volt met een frequentie van 50 Hz.

Beste Reisstekker voor in Pakistan

Op zoek naar de beste wereldstekker Pakistan? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Pakistan

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Pakistan? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Pakistan.

Voltage:
230 Volt

Frequentie: 
50 netfrequentie

Stopcontacten:
Type C en D


Welke stopcontacten worden gebruikt in Pakistan?

Er worden in Pakistan dus twee soorten stekker type gebruikt, namelijk C en D. In Nederland gebruiken we stekker type C en F. De kans is dus zeer aanwezig dat je een reisstekker nodig zult hebben om je elektrische apparaat op te kunnen laden. 

Niet overal in Pakistan gebruiken ze namelijk stekker type C. Het laatste wat je wilt, is aankomen in je hotel en er achter komen dat ze stekker type D gebruiken en je je telefoon niet kunt opladen. Bereid je dus goed voor en zorg er voor dat je niet voor verrassingen komt te staan.


Heb je een spanningsomvormer nodig in Pakistan?

Nee, Pakistan maakt gebruik van dezelfde netspanning als Nederland en België, namelijk 230 V. Ook de frequentie is met 50 Hz hetzelfde.


Reisstekker kopen voor Pakistan

Voor je reis naar Pakistan zul je dus een reisstekker nodig hebben. Wij raden je sterk aan deze reisstekker in Nederland al aan te schaffen. Je bespaart hiermee namelijk ontzettend veel geld en ook kun je deze gemakkelijk online bestellen waarna je hem razendsnel thuisbezorgd krijgt.

Reisstekkers zijn op het vliegveld vaak een stuk duurder en ook vaak niet op voorraad. Ook wordt er vaak misbruik gemaakt van de wanhoop van reizigers. Er worden namelijk op heel wat plekken reisstekkers verkocht voor een veel te hoge prijs omdat ze weten dat reizigers deze nodig gaan hebben.

Bespaar jezelf dus moeite en koop gemakkelijk een reisstekker online. Hieronder vind je een hele goede reisstekker die je in wel meer dan 150 landen kunt gebruiken.

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Pakistan? 

Pakistan maakt gebruik van stopcontact van type C en D. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Pakistan?

De netspanning in Pakistan is 230 V. Dit is hetzelfde als in Nederland, waar we ook een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>