Samenwerking

Werk met Reisstekker samen!

Reisstekker is dé plek op internet waar je alle informatie kan vinden over het stopcontact- en stekkergebruik in het buitenland. Met een team van experts die alle informatie verzamelt houden we je regelmatig op de hoogte over nieuwe ontwikkelingen over de grens.

Om het reizen over de grens makkelijker te maken adviseren wij onze bezoekers regelmatig op verschillende (universele) wereldstekkers door middel van reviews en de beste op een rijtje te zetten. Om deze onderzoeken en vormen van content mogelijk te kunnen maken bieden wij verschillende vormen van samenwerkingsmogelijkheden aan.

Advertorials

Wil je dat wij jouw product of dienst bespreken in een artikel op onze website? Dan is een advertorial samenwerking een goede optie. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor advertorials.

Reviews

Wij schrijven verschillende reviews over producten die met reizen te maken hebben. Een groot deel hiervan gaat natuurlijk over stopcontacten, stekkers en kabels. Dus heeft jouw product een review nodig? Neem dan contact met ons op!

Bannering

Veel van onze artikelen zijn voorzien van uitgelichte banners. Wil jij jouw product of dienst ook in de vorm van een banner op Reisstekker laten shinen? Neem dan contact met ons op!

Interesse gewekt? Bericht ons!

0 of 350
>