Reisstekker San Marino

Ga jij binnenkort op vakantie naar een van de kleinste landen in de wereld? Voordat je van de prachtige natuur kunt genieten in San Marino is het handig om te checken of je alles hebt en of je stekkers overal werken. Op deze pagina ontdek jij of je een wereldstekker nodig hebt of een reisstekker in San Marino. 


Heb je een reisstekker nodig in San Marino?

Ja, In San Marino heb je een reisstekker nodig. In San Marino worden 3 type stekkers gebruikt; Type C, F en L.  De netspanning bedraagt 230 volt met een frequentie van 50 Hz.

Beste Reisstekker voor in San Marino

Op zoek naar de beste wereldstekker San Marino? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie San Marino

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in San Marino? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in San Marino.

Voltage:
230 Volt

Frequentie: 
50 netfrequentie

Stopcontacten:
Type C, F en L


Welke stopcontacten worden gebruikt in San Marino?

De stopcontacten die in San Marino gebruikt worden zijn de types C, F en L. Het type C en F stopcontact kun je ook tegen komen in Nederland en België. Maar dat is niet het enige stopcontact dat gebruikt wordt in San Marino. 

Je kunt ook stopcontacten tegen komen die het type L hebben. Je stekkers zullen daardoor niet passen. Je zult dus gebruik moeten maken van een reisstekker.


Heb je een spanningsomvormer nodig in San Marino?

Nee, San Marino maakt gebruik van dezelfde netspanning als Nederland en België, namelijk 230 V. Ook de frequentie is met 50 Hz hetzelfde.


Reisstekker kopen voor San Marino

Omdat je een reisstekker nodig hebt in San Marino raden wij aan om er alvast eentje vooraf te bestellen. Dit kan een hoop tijd en geld besparen. Een reisstekker is ook op het vliegveld beschikbaar, maar daar zijn de prijzen van alle producten een stuk duurder.

Eenmaal aangekomen in San Marino wil jij het land ontdekken. Niet op zoek naar een reisstekker die misschien wel uitverkocht is. Loop daarom het risico niet. Wij hebben daarom een reisstekker gevonden die overal gebruikt kan worden.

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor San Marino? 

San Marino maakt gebruik van stopcontacten van de types C, F en L. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft San Marino?

De netspanning in San Marino is 230 V. Dit is hetzelfde als in Nederland, waar we een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>