Reisstekker Thailand

Thailand is het land van de mooie stranden, natuur en het boeddhisme. Dit land is echter ook heel populair bij backpackers. Mensen die de reis van hun leven maken door een van de mooiste landen ter wereld. Je gaat hier niet heen voor een paar dagen. Je zal daarom een stekker nodig hebben die daar past. Wat is nou de stekker die je nodig hebt? Is dat een wereldstekker of toch een reisstekker. Het antwoord is hier te vinden!


Heb je een reisstekker nodig in Thailand?

Ja, voor Thailand heb je een reisstekker nodig. In Thailand worden 4 type stekkers gebruikt; Type A, B, C en O.  De netspanning bedraagt 230 volt met een frequentie van 50 Hz.

Beste Reisstekker voor in Thailand

Op zoek naar de beste wereldstekker Thailand? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Thailand

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Thailand? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Thailand.

Voltage:
230 Volt

Frequentie: 
50 netfrequentie

Stopcontacten:
Type A, B, C en O


Welke stopcontacten worden gebruikt in Thailand?

In Thailand maken ze gebruik van de stekker types A, B, C en O. In Nederland maken wij gebruik van stekker type C en F. In België is dit C en E.

Dit betekent dat je stekkers niet overal geschikt zijn voor de stopcontacten in Thailand. Je zult dus gebruik moeten maken van een reisstekker.


Heb je een spanningsomvormer nodig in Thailand?

Nee, Thailand maakt gebruik van dezelfde netspanning als Nederland en België, namelijk 230 V. Ook de frequentie is met 50 Hz hetzelfde.


Reisstekker kopen voor Thailand

Zoals je nu weet hebben ze in Thailand heel veel verschillende soorten stopcontacten. Je wilt niet voor elk stopcontact een andere lader hebben. Daar is een reisstekker voor die past in elk stopcontact zodat jij je spullen kan opladen. Maar wat is nou een goede reisstekker voor Thailand.

Wij hebben een reisstekker gevonden die je overal kan gebruiken in Thailand. Deze heeft meerdere handige functies waardoor je hem in Nederland ook nog kan gebruiken!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Thailand? 

Thailand maakt gebruik van stopcontact van type A, B, C en O. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Thailand?

De netspanning in Thailand is 230 volt. Dit is hetzelfde als in Nederland en België, waar we een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>