Reisstekker Vaticaanstad

Ga jij binnenkort op reis naar het land van de paus? Vaticaanstad is het kleinste land van de wereld dat helemaal omringd is door Rome. Voordat je allerlei prachtige monumenten van het land gaat bekijken is het handig om te kijken of je stekkers in de stopcontacten passen. Op deze pagina kom je er achter of je een reisstekker nodig hebt voor een bezoek aan de paus.


Heb je een reisstekker nodig in Vaticaanstad?

Ja, voor Vaticaanstad heb je een reisstekker nodig. In Vaticaanstad wordt 3 type stekkers gebruikt; Type C, F en L.  De netspanning bedraagt 230 volt met een frequentie van 50 Hz.

Beste Reisstekker voor in Vaticaanstad

Op zoek naar de beste wereldstekker Vaticaanstad? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Vaticaanstad

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Vaticaanstad? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Vaticaanstad.

Voltage:
230 Volt

Frequentie: 
50 netfrequentie

Stopcontacten:
Type C, F en L


Welke stopcontacten worden gebruikt in Vaticaanstad?

Als je op reis gaat kan je verschillende stopcontacten tegen komen. Dat is ook het geval in Vaticaanstad. In het land zijn drie verschillende stopcontacten. De types zijn: C, F en L. Het stopcontact type C en F kom je ook tegen in Nederland en België. 

De overige 2 type stopcontacten passen jouw stekkers niet in. Om toch zeker te weten dat je overal in Vaticaanstad je spullen kan opladen is een reisstekker een goede optie.


Heb je een spanningsomvormer nodig in Vaticaanstad?

Nee, Vaticaanstad maakt gebruik van dezelfde netspanning als Nederland en België, namelijk 230 V. Ook de frequentie is met 50 Hz hetzelfde.


Reisstekker kopen voor Vaticaanstad

Nu je weet dat je in het kleinste land van de wereld een reisstekker nodig hebt, is het handig om dit voor je reis te halen. Vaticaanstad is een stad waar heel veel toeristen komen die tegenwoordig allemaal een mobiel hebben. Deze moeten ze allemaal opladen. 

Als jij een reisstekker in Vaticaanstad moet kopen is de kans groot dat ze uitverkocht zijn of een stuk duurder dan in Nederland. Wij hebben daarom een reisstekker gevonden die je overal kan gebruiken!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Vaticaanstad? 

Vaticaanstad maakt gebruik van stopcontacten van de types C, F en L. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Vaticaanstad?

De netspanning in Vaticaanstad is 230 V. Dit is hetzelfde als in Nederland, waar we een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>