Reisstekker Vietnam

Ga jij binnenkort naar Vietnam toe? Dan is het goed om te weten welke stekker je nodig hebt. Er zijn twee soorten stekkers: De wereldstekker en de reisstekker. Vietnam is een land met een rijke historie. Waar het echt bekend om staat is natuurlijk de Vietnamoorlog die daar afspeelde. Je wilt natuurlijk wel alles op film hebben. Lees daarom in dit artikel welke stekker je nodig hebt in Vietnam


Heb je een reisstekker nodig in Vietnam?

Ja, voor Vietnam heb je een reisstekker nodig. In Vietnam worden 3 type stekkers gebruikt; Type A, B en C.  De netspanning bedraagt 220 volt met een frequentie van 50 Hz.

Beste Reisstekker voor in Vietnam

Op zoek naar de beste wereldstekker Vietnam? Zoek niet verder, wij hebben hem al voor je gevonden!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Netspanning & Frequentie Vietnam

Welke netspanning & frequentie vind je eigenlijk terug in Vietnam? In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste gegevens over stopcontacten in Vietnam.

Voltage:
220 Volt

Frequentie: 
50 netfrequentie

Stopcontacten:
Type A, B en C


Welke stopcontacten worden gebruikt in Vietnam?

In Vietnam maken ze gebruik van de stekker types A, B en C In Nederland maken wij gebruik van stekker type C en F. In België is dit C en E.

Dit betekent dat je stekkers niet overal geschikt zijn voor de stopcontacten in Vietnam. Je zult dus gebruik moeten maken van een reisstekker.


Heb je een spanningsomvormer nodig in Vietnam?

Ja, Vietnam maakt gebruik van een netspanning van 220 V. Ter vergelijking Nederland en België hebben een netspanning van 230 V. De frequentie daarin tegen is met 50 Hz hetzelfde.


Reisstekker kopen voor Vietnam

je weet nu dat je een spanningsomvormer en een reisstekker nodig hebt. Wij adviseren daarom om voordat je op reis gaat een reisstekker te kopen. Dit kan stress en geld besparen. Omdat ze in Azië minder goed Engels spreken is het lastiger om een juiste stekker te vinden. Het is vaak ook zo dat ze toeristen proberen op te lichten voor wat extra geld. Koop daarom een reisstekker in Nederland.

Wij hebben een reisstekker gevonden die je overal kan gebruiken in Vietnam. Deze heeft meerdere handige functies waardoor je hem in Nederland ook nog kan gebruiken!

TRVLMORE Universele Wereldstekker - USB-C en 4 USB Poorten

  • Te gebruiken in 150+ landen
  • 6 apparaten tegelijk te gebruiken
  • Snel opladen dankzij Fast-charge

Enter your text here...


Veelgestelde vragen

Welke wereldstekker is het best voor Vietnam? 

Vietnam maakt gebruik van stopcontact van type A, B en C. Bovenaan de pagina vind je de stekker met de hoogste beoordelingen.

Welke netspanning heeft Vietnam?

De netspanning in Vietnam is 220 V. Dit is anders dan in Nederland, waar we een netspanning hebben van 230 volt.

Andere bekeken ook

>